Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Μήλο με κανέλα και γιαούρτι

Οι Καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν,ο καιρός που θα βγούμε στις παραλίες πλησιάζει.Καιρός να ξεφορτωθούμε τα περιττά κιλά και τι καλύτερο από φρούτα.
Υλικά:
Μήλα
Κανέλα
Γιαούρτι
Λίγο ζάχαρη



Εκτέλεση:
  1. Κόβουμε τα μήλα(όσα μήλα χρειάνται ανάλογα με το ταψί σας) και τα τοποθετείτε με σειρά μέσα στο ταψί.
  2. Από πάνω βάζουμε κανέλα καιλίγη ζάχαρη και άλλη μία στρώση μήλα και κανέλα.
  3. Βάζουμε το γιαούρτι(μπορούμε να το βάλουμε και μετά το ψήσιμο).
  4. Ψήνουμε στους 175ο C για 25 λεπτά.
Είναι γευστικότατο,μοιάζει με τάρτα μήλου,χωρίς όμως τη ζύμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου