Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Καρμπονάρα με γιαούρτι και αυγό


Υλικά για 5 άτομα:
1 πακέτο στριφτά μακαρόνια
2 γιαούρτια
1 αυγό
5 φέτες τυρί milner
1 κύβος knorr
Μαύρο πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι
βούτυρο
Εκτέλεση:
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατόνερο για 9 – 10 λεπτά και τα σουρώνουμε.
  2. Τα προσθέτουμε σε βούτυρο.
  3. Έπειτα,αφού ανακατέψουμε το γιαούρτι με τον κύβο και το πιπέρι τα προσθέτουμε.
  4. Χτυπάμε το αυγό σε ένα άλλο μπολ και προσθέτουμε.
  5. Τέλος,προσθέτουμε και τις φέτες που τις έχουμε κόψει σε κομματάκια.
  6. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και είναι έτοιμο.
Καλή σας όρεξη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου